SuomiEnglantiVenäjäNorjaSaksaViroRanska

Kopara on Villin Lapin upea luksushuvila

Kysy lisätietoja!

 

Katso lisää kuvia ›

 

 

Kopara ***** 
- Poronkuseman päässä sivistyksestä

Täysin varusteltu huvila mahdollistaa nautinnollisen loman Lapissa ympäri vuoden. Tässä huvilassa ei aika käy pitkäksi - jo huvilan oma varustelu takaa viihtymisen säällä kuin säällä.

Koparasta ei tunnelmaa puutu. Isoista ikkunoista pääset nauttimaan Lapin kauniista auringonlaskusta takkatulen loisteessa. Ja illan päätteeksi tunnelmallinen sauna hellii löylyillään, josta on hyvä pulahtaa kylpytynnyrin eli paljun lämpimään veteen nauttimaan ympäröivästä rauhasta. Syksyn ja talven pimeinä iltoina paljusta voi katsella revontulten loimuamista Lapin taivaalla.

Grillipaikka valokuituvalaistuksella rannassa tarjoaa oman nautinnon syksyn pimenevissä illoissa. Tunnelmallinen aito perinteinen Lapin kota porontaljoineen ja lappalaisbaareineen luo aitoa lapin tunnelmaa säällä kuin säällä ja sisään sopii väljästi toistakymmentä juhlijaa! Pihasta löytyy myös tilava grillikatos paljun välittömästä läheisyydestä.

Kaksi makuuhuonetta, suuri pirtti sekä iso parvi oleskeluun mahdollistaa suuremmankin lomailijoiden joukon majoittumisen. Lisäksi kesällä majoittuu 4 henkeä tunnelmalliseen ulkorakennukseen. Loimukivi takka-leivinuuni tuo tunnelmaa ja baaritiski antaa mahdollisuuden juhlallisiin menoihin. Soveltuu erinomaisesti lomanviettoon, juhlapaikaksi sekä esimerkiksi yrityksen virkistyskohteeksi.

Täällä ei naapurit hypi silmille eikä paparazzit parveile - paikka on omassa laguunissa, oman tien päässä, jonka voit sulkea puomilla ja omaa rantaviivaa riittää.

ALLERGIAKOHDE, lemmikkieläimet EI sallittuja!
 

Aitilas upea mökki

Kysy lisätietoja!

 

Katso lisää kuvia ›


 

 

Aitilas

Omalla rauhallisella aurinkoisella rinteellä sijaitseva perusvarusteltu mökki Aitilas tarjoaa loistavan mahdollisuuden hiljentymiseen Lapin luonnossa. Täällä pääset nauttimaan eteen virittäytyvästä Lapin ruskan värien kirjosta tai talven puhdaslumisista hangista, unohtamatta kesän aurinkoa. Terasseilla voi nauttia auringosta pitkin päivää.

Mökistä löytyy tilava ja käytännöllinen pirtti, jossa vuodesohva sekä tunnelmallinen parvi. Täydellinen astiasto 4 hengelle. Mökissä pihalla varasto, halkoliiteri, grillipaikka, sekä ulkohuusi.

Hyvä sijainti mahdollistaa tutustumisen myös lähikuntiin.

 

Rykimämaja - tunnelmallinen Lapin mökki

Kysy lisätietoja!

 

Katso lisää kuvia ›

 

Rykimämaja

Nauti lomastasi tunnelmallisen mökin tarjoamien puitteiden keskellä.

Perusmukavuuksilla varustettu mökki oman lammen rannalla, joka tarjoaa mahdollisuudet moneen - haluat sitten nauttia rauhasta tai kaipaat Lapin aktiviteetteja ympärillesi. Marjastajille antimet aukeavat suoraan eteen, ja kalastajille on läheisyydessä kolme kalaisaa järveä (mm. Simojärvi ja Koirajärvi).

Simojärven satama on aivan läheisyydessä, josta voi laskea suuretkin laivat veteen sekä säilyttää niitä aallonmurtajalla suojatussa satamassa. Ranuan hyvät ulkoilureititkin ovat kohtuullisen matkan päässä koettavana.

Pimenevinä iltoina pääset nauttimaan Lapin tähtitaivaasta ja revontulista vaikka nuotion loimussa rannassa.

Mökki majoittaa helposti 4 henkeä alakerran vuodesohvan sekä ison parven ansioista, ja mökin yhteydessä olevassa saunassa pääset nauttimaan puukiukaan pehmeistä löylyistä. Varusteista löytyy mm. 4 hengen astiasto. Mökissä ulkohuusi, varasto pihassa sekä grillipaikka rannassa.

 

Majoitu upeassa Lapin Taiga mökissä Ranualla

Kysy lisätietoja!

 

Katso lisää kuvia ›

 

 

 

Lapin Taiga

Tästä loistava vaihtoehto lomanviettoon! Lapin Taiga on tasokas ja lämminhenkinen lomamökki rauhallisen lammen rannalla. Ikkunasta pääset keväällä seuraamaan joutsenpariskunnan eloa, ja talvella odottaa Lapin puhdas lumi hiihtäjäänsä.

Luonnonantimet ovat lähettyvillä marjastajille sekä kala-apajia kaipaaville löytyvät kalaisat järvet lähettyviltä. Tulen loimutessa nuotiolla voit aistia Lapin luonnon rauhan aivan mökin läheisyydessä.

Majoitustilaa mökistä löytyy 2-4 hengelle, makuuhuone, olohuone, wc sekä iso parvi antaa tilaa mukavasti pitkäaikaiseen oleskeluun. Puusaunan hellivät löylyt rentouttavat asukkaat päivän päätteeksi. Simojärven satama aivan läheisyydessä, josta voi laskea suuretkin laivat veteen sekä säilyttää niitä aallonmurtajalla suojatussa satamassa.

ALLERGIAKOHDE, lemmikkieläimet ei sallittuja!

 

Kysy lisätietoja!

 

Katso lisää kuvia ›


 

 

Jyppyrä

Jyppyrä on kauniilla rinteellä sijaitseva uusi mökki, joka kätkee sisäänsä tunnelmaa. Mökissä majoittuu jopa 6 henkeä tilavan parven ja vuodesohvan ansiosta.

Omaa tunnelmaansa tuo pihasta löytyvä tynnyrisauna, jossa on hyvä lämmitellä päivän uurastuksen jälkeen ja ihailla saunan kuistilta avautuvaa näkymää.

Mökissä on nykyaikainen keittiö perusvarustuksella ja astioilla. Ulkohuusi. Simojärven venesatama aivan läheisyydessä, josta voi laskea suuretkin laivat veteen sekä säilyttää niitä aallonmurtajalla suojatussa satamassa.

 

 

Kysy lisätietoja!

 

Katso lisää kuvia ›

 

 

Kilkula

Uusi, upea mökki Ranuan luonnon rauhassa, joka sopii loistavasti esim. metsästysporukalle tai marjastajille. Läheisyydestä löytyy kalaisat Simojärvi ja Koirajärvi, eikä valtion metsästysmaillekaan ole pitkä matka. Tämä vanhanaikainen mökki tarjoaa erilaisen tunnelman lomalle.

Tunnelmallisen saunan löylyistä on mukava piipahtaa ulos nauttimaan lammella pesivien lintujen puuhista!

Kysy lisätietoja!
 

Katso lisää kuvia ›

 

 

Kiekerö

Tästä oiva majoituspaikka luontoa rakastaville matkailijoille, joille tärkeintä on oma rauha ja luonnon läheisyys! Mökki sijaitsee oman tien päässä ja sen välittömässä läheisyydessä on kaksi järveä ja lampi.

Mökissä ei ole sähköjä!

Simojärven satama aivan läheisyydessä, josta voi laskea suuretkin laivat veteen sekä säilyttää niitä aallonmurtajalla suojatussa satamassa.  

Varaa mökki Lapista

Kysy lisätietoja!

 

Katso lisää kuvia ›

 

 

Peukaloniemi
- keskellä ei mitään erämaassa

Paikka sijaitsee Kelukkajoen niemen nokassa, kuohuvien koskien taipeessa. Vastarannalta alkaa loputtomat valtionerämaat. Sopii erä- ja kalastus kavereille, jotka pärjäävät puilla ja kaasulla keskellä korpea alkeellisissa, erähenkisissä, vaativissa, mukavuuksettomissa, karuissa ja kuluneissa olosuhteissa. Maastoautolla pääsee kyllä perille kesäisin, mutta muuten lähellä tiettömiä taipaleita.

Mökissä kerrossängyt ja kevyt varustus, sauna lämpiää puilla ja juokseva vesi löytyy joesta luontoäidin termostaatilla varustettuna. Varaudu alkeellisiin olosuhteisiin.


Tästä ei erämaa enää lähemmäksi tule!

HUOM! Talviaikaan ei aurausta, joten varaudu hiihtämään tai esim lumikenkäilemään lumisella taipaleella.

Yhteislaavu laavu
 
 

Laavu

Kiekerön, Kilkulan, Lapin Taigan, Rykimämajan, Jyppyrän ja Aitilaksen yhteiskäytössä. Käytössä myös vene.

 

 Villi Lappi Oy   |   info@villilappi.fi