SuomiEnglantiVenäjäNorjaSaksaViroRanska

Vuokraa mökki omaksi!

Villi Lappi tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden vuosivuokraukseen!

Vuokraa mökki vuodeksi Villiltä Lapilta

Miltä tuntuisi mahdollisuus lähteä Lappiin aina kun työt ja säät sen sallii? Vehkeet aina valmina mökillä odottamassa kalastusta, metsästystä, hillastusta tai muuten vain retkeillen. Unohtamatta pieniä mukavuuksia, että vesi juoksee omalla vauhdilla, valot syttyvät painikkeista ja lämmöt tulee napin painalluksella. Erämaata, luontoa ja kaikki valmiina mukavuuspakettina nyt vaikka koko vuodeksi. Vuokraa mökki vuodeksi omaksi - alk. 242€/kk!

Tarjoa upeaa mökkilomaa etuna henkilökunnallesi, kutsu vieraasi tai yhteistyökumppanisi lumoavaan Lappiin tai nauti mökkeilystä ihan itse! Hinnat alkaen vain 242€/kk!

Mökit ovat kalustettuja, hyvin varusteltuja ja ne sijaitsevat Lapin puhtaiden vesien äärellä. Lapin mahtavat metsästys-, kalastus-, vaellus- ja marjastusmaastot ovat mökkien ympärillä! Osassa mökkejä taulutvt, playstation tai xbox sekä paljon muuta kivaa mukavuutta.

Vuokramökki on täysin sinun käytössäsi koko vuoden. Maksat lisäksi vain käyttämäsi veden ja sähkön kulutuksen mukaan. Vuokra veloitetaan kuukausittain. Tarjoamme useita erilaisia mökkejä erilaisiin tarpeisiin ja erilaisilla varusteilla - vuokra varustetason mukaan. 

Oma mökki lapissa!

Kysy nyt lisää vuosivuokrasta:

info@villilappi.fi / Puh. 040 777 4344

Vuokraa viihtyisä mökki koko vuodeksi

Vuokramökit on hyvin varustettu

 

 Villi Lappi Oy   |   Simojärventie 88, 97700 Ranua   |   Puh. +358 40 777 4344   |   info@villilappi.fi