SuomiEnglantiVenäjäNorjaSaksaViroRanska

Villi Lappi - Ikimuistoisia elämyksiä

Villi Lappi tarjoaa majoitusta ja ikimuistoisia elämyksiä keskellä Lapin lumoa, keskellä Suomea ja monessa salaisessa paikassa. Palvelumme kattavat valmiita majoituspalvelukokonaisuuksia tasokkaista Luxusmökeistä askeettisiin erämökkeihin Ranuan mahtavissa maisemissa. Koe unohtumattomia hetkiä keskellä aitoa lappalaista tunnelmaa tai järvimaisemaan ja kieroa savolaisuutta Kuopiossa tai Kuopion lähialueilla!

Ranuan Mökeiltä on helppo lähteä Simojärven suurille selille kalaan tai metsälle, koska mökkien välittömässä läheisyydessä on venesatama ja vesillelaskupaikka. Tiettömät syvänmaat ja kairat avautuvat myös mökkien ympäriltä, joten ennestään ihmisjalan astumatonta luontoa löytyy takuuvarmasti. Täällä voimme löytää sinulle paikan jonka jälkeen voit kertoa jälkipolville että olet astellut sellaisessa paikassa jossa samassa kohtaan ei ikinä ole toinen ihminen asekeltanut. Täältä löytyy myös Suomen parhaat moottorikelkkareitit!!! Kelkkareittejä pitkin voit käydä päiväseltään Syöttellä, Rukalla, Posiolla, Pudasjärvellä, Kemissä, Rovaniemellä, Tavalkoskella, Kemijärvellä, jne .. tämän keskeisempää paikkaa ei ole olemassa.

Kuopiossa meillä on tarjolla yksityinen saari, josta löytyy tilaa 250m2 juhla ja majoitustilat sekä tietysti erillinen rantasauna. Paikassa voit järjestää juhlia tai viettää salaista lomaa ihan kaupungin kupeessa. Kauttamme myös saatavissa varauksen yhteydessä veneet ja vesijetit.

Tervossa tarjoamme majoitusta ja metsästys ja kalastuselämyksiä sekä ravintoa luonnonantimista tapahtumat. Tervossa meillä on myös fasaanimetsästysmahdollisuus.

Oulussa meillä on oma noin 100ha metsästysalue, jonka voit varata täysin omaan käyttöösi. Alueelta löytyy metsästän tyyliin sopivat parakkimajoitukset, laavumajoituikset, puolijoukkueteltta majoitukset tai voimme rakentaa ja opstaa luonnon omista tarpeista sinulle maakammin tai laavun.

Kiuruvedellä meillä on tarjolla metsästysalue jonka saa täysin omaan käyttöön. Alue on vesilinturikkalla alueella, joss alinnut pysähtyy takuuvarmasti.

 Saariselällä Tankavaaran kupeessa me tarjoamme omaa täysin varustettua kultavaltausta. Kullan löytyminen on 100% varmuudella taattu - ensimmäisestä päivästä alkaen! Kaikki tarvittavat laitteet löytyy valtaukselta ja valtauksella on myös sauna.

  Lapinlahdella on meillä tarjolla pari erilaista paikkaa jotka molemmat ovat luonnonkaunnissa paikassa. Toinen on oma saari, jossa voi nauttia Robinson Crusoe tyylisestä elämästä tai sitten muuten vain nauttia kalastuksesta ja rtauhallisuudesta kirkkaiden vesien äärellä. Toinen taas hieman erityylinen puuhamaapaikka, jossa voidaan käynnistää omaa työleiritoimintaa, jolloin pääset nauttimaan mitä on loma kun joudut tekemään raskasta työtä joka päivä - tai sitten vain pinnaat töistä ja laiskottelet.

Vuokatissa tarjoamme majoitustoimintaa ja voimme järjestää myös ohjelmapalveluita.


Koe Villin Lapin kultakuume Saariselällä ›

Lue tarina Villistä Lapista ›

Unohtumattomat elämykset Villin Lapin mökeissä

 

 

Majoituspalvelut

Villin Lapin mökkimajoitus tarjoaa luksusta sekä luonnonläheistä erämajoitusta Ranuan kauniissa maisemissa. Osassa mökeistä löytyy paljut kylpyhetkiä varten revontulten loisteessa, sekä laavuja ja kotia, joissa voi viettää illanistujaisia pakkasten paukkuessa tai suven yöttömän auringon loisteessa.

Näe ja koe Villissä Lapissa

Lappi tarjoaa matkailijoille paljon näkemistä, kokemista ja monipuolisia aktiviteetteja. Majoituspalveluidemme lisäksi hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevat lähialueet tarjoavat runsaan kirjon erilaisia palveluita lapsiperheille, aktiivilomalaisille, metsänmiehille...

 

Villissä Lapissa voi käydä luontoretkillä

Luontoretket

Jokamiehen oikeudet ›
Retkeilykartat: www.retkikartta.fi

Ranualla on hyvät patikointi ja eräretki mahdollisuudet

Patikointi- ja eräretket

Jokamiehen oikeudet ›
Retkeilykartat: www.retkikartta.fi

Lapissa mahtavat metsästys retket

Metsästysretket

Jänis, metso, teeri, fasaani, sorsa, hanhi, hirvi
Lue lisää metsästyksestä alueella ›
Hanki metsästysluvat tästä ›

Fasaanin metsästys safarit

Fasaanin metsästyssafarit

Marjastus lakka puolukka karpalo mustikka

Marjastus

Hilla, valokki, suomuurain, mustikka
vattu, karpalo, puolukka

Sienestys tatti korvasieni

Sienestys

Tatit, rouskut, haperot,
keväisin myös korvasieni

Lapissa voi kalastaa hauki ahven muikku lohi taimen

Kalastus

Hauki, ahven, muikku, lohi, taimen
Lue lisää kalastuksesta alueella ›
Hanki kalastusluvat tästä ›

Mönkijä seikkailut

Mönkijäseikkailut

Moottorikelkka safarit

Moottorikelkkasafarit

Moottorikelkkareitit Ranuan sivuilla ›

Yleistä tietoa Lapin matkailusta ja palveluista › www.lappi.fi

 Villi Lappi Oy   |   info@villilappi.fi